Menu

Seizoensgebonden gerechten van ’t Kriekske?

Eten wordt nog smakelijker wanneer we de seizoenen volgen.
Verse asperges in het voorjaar, mosselen in de zomer, wild in het najaar, choucroute vanaf de winter, ...

De Europese keuken heeft zoveel te bieden. Hieronder vindt u wat ’t Kriekske daar uit geselecteerd heeft.

Reserveren kan online.

Kalender voor 2018

februari "paella" van 07.02.2018 tot 18.02.2018

Maart    "kreeft" van  14.03.2018 tot 25.03.2018

April     "paling" van  04.04.2018 tot 15.04.2018

Mei        "vis"     van  09.05.2018 tot 21.05.2018

Juni     "paella" van  13.06.2018 tot 24.06.2018

 

GESLOTEN VAN 04.06.2018 TOT 12.06.2018 

 

Juli-augustus-september " Mosselseizoen"

Oktober "Paella" van 03.10.2018 tot 17.10.2018

Oktober "wild "   van 14.10.2018 tot ...........

November "Zuurkool"

December "couscous " van 05.12.2018 tot 16.12.2018  

 

Back to Top